UNLIMITED STREAMING
WITH PRIME VIDEO
TRY 30-DAY TRIAL
Home > Drama > Freshers >

Season 2

Freshers Season 2

January. 30,2012
|
7.5
| Drama Comedy

...

Watch Trailer

Freshers Season 2 Full Episode Guide

Episode 10 - Auto Vincere, Aut Mori!
First Aired: April. 02,2012

Episode 9 - 21
First Aired: March. 26,2012

Episode 8 - Op de toekomst
First Aired: March. 19,2012

De jongens van Ithaka bezoeken een reünistenborrel, waar ze een blik mogen werpen op de succesvolle toekomst die voor hen ligt. Charlie worstelt ondertussen met haar gevoelens voor Bram. Marie-Claire zit volledig aan de grond na haar breuk met Bram, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Episode 7 - De deur
First Aired: March. 12,2012

De schuwe Alex blijkt nog maagd, een detail dat Olivier snel wil verhelpen. Hij organiseert een feest en nodigt al het vrouwelijk schoon van de vereniging uit.

Episode 6 - De tafel
First Aired: March. 05,2012

De geldproblemen binnen Mercurius worden steeds groter, waardoor de jaarlijkse bierestafette in het water dreigt te vallen. Bram probeert de schade beperkt te houden, maar dan verschijnt Olivier ten tonele. Een 'stand-off' tussen de twee kemphanen is het gevolg, waardoor de rest van het corps partij zal moeten kiezen.

Episode 5 - Heil prins Alex!
First Aired: February. 27,2012

Ithaka organiseert een verkleedfeest vol extremen en Bram komt binnen de senaat steeds verder in het nauw. Het krantenartikel van Charlie bezorgt Alex een uitbrander van zijn vader en de relatie tussen Bram en Marie-Claire komt onder druk te staan, als Bram een korte flirt heeft met iemand op het taboefeest.

Episode 4 - Welkom @ Ithaka
First Aired: February. 20,2012

De feuten moeten vechten voor een plek in een studentenhuis. Alex wil dolgraag bij Ithaka, maar zal daarvoor eerst Bram uit de problemen moeten helpen. Het lijkt er namelijk op dat Olivier de dood van zijn eigen vader heeft gebruikt om het Bram extreem moeilijk te maken.

Episode 3 - Koelkasten en kutfeuten
First Aired: February. 13,2012

De ontgroeningen kunnen eindelijk beginnen! Bram moet zijn nieuwe leiderschap tonen, maar lijkt door niemand serieus te worden genomen. Charlie leert de schuwe prins Alex beter kennen.

Episode 2 - Praeses Wagtmans
First Aired: February. 06,2012

Episode 1 - Katers?
First Aired: January. 30,2012

Seasons