UNLIMITED STREAMING
WITH PRIME VIDEO
TRY 30-DAY TRIAL

Så mycket bättre Season 3

October. 27,2012
|
6.8
| Reality

Swedish singing competition reality show where each artist attempts to do their own version of another artists well-known songs, with each person getting an episode featuring all of their songs being performed by the other musicians. The artists spend eight days together at a hotel in Gotland, where they attempt to put their own stamps on the songs.

...

Watch Trailer

Så mycket bättre Season 3 Full Episode Guide

Episode 8 - Duets
First Aired: December. 15,2012

Episode 7 - Darin
First Aired: December. 08,2012

Darin Zanya är dagens huvudperson och på hans dag får de andra bland annat göra ett konstverk och lära sig samarbeta i trafiken. I ladan berättar Darin om hur det var att bli upptäckt i Idol och om familjens flykt från Kurdistan. De andra artisterna bjuder på sina tolkningar av Darins låtar.

Episode 6 - Maja Ivarsson
First Aired: December. 01,2012

Maja Ivarsson från gruppen The Sounds är dagens huvudperson och hon tar med de andra artisterna på både karate och drakflygning. Under lunchen och middagen berättar hon öppenhjärtigt om sitt liv och de andra bjuder på sina tolkningar av The Sounds låtar.

Episode 5 - Sylvia Vrethammar
First Aired: November. 24,2012

Sylvia Vrethammar är dagens huvudperson och hon lyckas till och med få en nykter Magnus Uggla att dansa. Under lunchen och middagen bjuder de andra artisterna på sina tolkningar av hennes låtar, vilket får henne att tappa andan.

Episode 4 - Magnus Uggla
First Aired: November. 17,2012

Magnus Uggla är dagens huvudperson. Med låtar som Kung för en dag och Varning på stan har fyllt dansgolven. Han visar upp en ny sida av sig själv och under lunchen och middagen överraskar de andra artisterna honom med oväntade tolkningar av hans låtar.

Episode 3 - Miss Li
First Aired: November. 10,2012

Dagens huvudperson är Miss Li som genast sätter de andra artisterna på prov när de får visa upp sina kunskaper inom både fotboll och musik. Under lunchen och middagen framför de andra sina tolkningar av Miss Lis låtar.

Episode 2 - Olle Ljungström
First Aired: November. 03,2012

Olle Ljungström är den som bestämmer vad de andra ska göra under dagen och det blir allt från att leka charader till att skjuta skarpt. Under lunchen och middagen framför artisterna sina tolkningar av Olles låtar och Magnus Uggla får dem att gråta medan Darin lyckas förvandla ladan till en nattklubb.

Episode 1 - Pugh Rogefeldt
First Aired: October. 27,2012

Pugh Rogefeldt är dagens huvudperson och det bjuds på återblickar på hans långa karriär. Pugh bestämmer aktiviteterna under dagen och de andra artisterna tolkar hans låtar vid lunchen och middagen.

Seasons

Similar titles