UNLIMITED STREAMING
WITH PRIME VIDEO
TRY 30-DAY TRIAL

Så mycket bättre Season 4

October. 26,2013
|
6.8
| Reality

Swedish singing competition reality show where each artist attempts to do their own version of another artists well-known songs, with each person getting an episode featuring all of their songs being performed by the other musicians. The artists spend eight days together at a hotel in Gotland, where they attempt to put their own stamps on the songs.

...

Watch Trailer

Så mycket bättre Season 4 Full Episode Guide

Episode 9 - The Reunion
First Aired: December. 25,2013

Artisterna från årets Så mycket bättre träffas och pratar om sina minnen från sin sommarvecka på Gotland. Det får se klipp från programmen och så bjuds det på de mest minnesvärda låtarna.

Episode 8 - Duets
First Aired: December. 14,2013

Det är den sista dagen på Gotland och artisterna ska framföra duetter. Under lunchen och middagen pratar de om veckan som gått och hur de lärt känna varandra. Det är också dags att måla av varandra och Ebbot avslutar sitt filmande som han roat sig med under dagarna på ön.

Episode 7 - Ebbot Lundberg
First Aired: December. 07,2013

Idag är det Torbjörn Ebbot Lundberg, mest känd som sångare i bandet The Soundtracks of Our Lives som är huvudperson. Han berättar om hur hans musikaliska karriär startade och om svårigheterna att passa in. Under hans dag blir det lekar och oväntade överraskningar.

Episode 6 - Agnes Carlsson
First Aired: November. 30,2013

Dagens huvudperson är Agnes Carlsson som slog igenom när hon vann tävlingen Idol. Hon berättar bland annat om vad hon kände minuterna innan hon sjöng i finalen. De andra artisterna får lära sig hjärt- lungräddning och eftermiddagen innehåller en lyxig överraskning.

Episode 5 - Ulf Dageby
First Aired: November. 23,2013

Dagens huvudperson är Ulf Dageby, känd från Nationalteatern. Under dagen berättar Ulf historierna kring Nationalteaterns låtar, som till exempel Livet är en fest och om sin solokarriär. Hans stora intresse vid sidan av musiken är fåglar och han testar de andras kunskaper i ämnet.

Episode 4 - Titiyo Jah
First Aired: November. 16,2013

Dagens huvudperson är Titiyo Jah som slog igenom 1989 med låtar som Talking to the Man in the Moon och Flowers. Under hennes dag blir det besök på en hästgård och linedance. Titiyo berättar om hur hennes liv ser ut i dag och vad som hände efter succén med albumet Come Along.

Episode 3 - Ken Ring
First Aired: November. 09,2013

Dagens huvudperson är rapparen Ken Ring. Han slog igenom med den självbiografiska låten Mamma. Ken berättar om sitt liv, bland annat hur han hamnade på gatan och tog sig upp igen.

Episode 2 - Bo Sundström
First Aired: November. 02,2013

Bo Sundström är dagens huvudperson. Han är sångare i Bo Kaspers orkester och för de andra aristerna finns det många kända hits att välja bland. Bo berättar om hur bandet bildades och om framgångens baksida. Under dagen blir det bland annat ett besök på en soptipp.

Episode 1 - Lill Lindfors
First Aired: October. 26,2013

Dagens huvudperson är Lill Lindfors som är en av Sveriges mest folkkära artister och det blir tillbakablickar från hennes karriär. Under dagen utmanar hon sina vänner i pingis och trädgårdsarbete. Vid måltiderna bjuder de andra artisterna på sina tolkningar av Lills låtar.

Seasons

Similar titles